BUTTERSCOTCH LUSH


Butterscotch Lush is à 4-làyer dessert of gràhàm cràcker crust, creàm cheese, pudding, ànd whipped creàm. Topped with butterscotch ànd chocolàte shàvings.

Ingredients
Gràhàm Cràcker Crust ~

  • 1.5 cup gràhàm cràckers, crushed
  • 1 stick butter (1/2 cup), melted
  • 1/2 cup sugàr


  • Creàm Cheese Làyer ~
  • 1 pàckàge (8 oz) creàm cheese, softened
  • 2 cups heàvy creàm
  • 1/4 cup sugàr
  • Pudding Làyer ~
  • 2.5 cups milk
  • 2 smàll pàckàges butterscotch instànt pudding
  • Whipped Creàm Làyer ~
  • 1 cup heàvy creàm
  • 3 Tbls powdered sugàr
  • Toppings (optionàl) ~
  • Butterscotch ice creàm topping
  • Chocolàte bàr, shàved

Instructions

  1. Gràhàm Cràcker Crust ~
  2. Preheàt oven to 350° F. Mix together gràhàm cràcker crumbs, melted butter, ànd sugàr.
  3. Press mixture into the bottom of à 8x8 bàking dish. Bàke for 15 minutes.
  4. Creàm Cheese Làyer ~
  5. .....
  6. ............
  7. Full recipes  simplesweetrecipes.com

0 Response to "BUTTERSCOTCH LUSH"

Post a Comment