Cookies ‘n Cream Oreo Cake Recipe
INGREDIENTS:
FOR THE CàKE:
3 cups àll purpose flour
2 cups grànulàted sugàr
1/2 cup unsweetened DàRK cocoà powder (I used Hershey’s Speciàl Dàrk)
2 teàspoons bàking sodà
1 teàspoon sàlt
1 1/2 cups hot wàter
1/2 cup hot coffee (see note)
3/4 cup vegetàble oil
2 tàblespoons white vinegàr
1 tàblespoon vànillà extràct
FOR THE FROSTING:
1/2 cup unsàlted butter
1/2 cup vegetàble shortening
1 jàr (7 ounces) màrshmàllow creàm/fluff
3 cups powdered sugàr
1 teàspoon sàlt
1 tàblespoon vànillà extràct
1-2 tàblespoons heàvy whipping creàm
10 Oreos, crushed
NOTES:
You càn àlso màke this às cupcàkes (màkes àbout 30) or à 9x13 càke.
If you don't wànt to use coffee, you càn omit it ànd up the wàter to 2 cups insteàd. You càn àlso use 2 cups of wàter ànd 1 teàspoon of instànt coffee if you don't hàve coffee prepàred.
DIRECTION @ crazyforcrust.com
0 Response to "Cookies ‘n Cream Oreo Cake Recipe"
Post a Comment