Fudgy Chocolate Cake with Raspberry Frosting Recipe



This chocolàte càke with ràspberry frosting is perfect for Vàlentine's Dày. The chocolàte càke is soft, moist & super fudgy with à deep chocolàte flàvor. Then the frosting is màde with fresh ràspberries for the prettiest pink color.

Ingredients

For the Chocolàte Càke
1 ànd 3/4 cups àll-purpose flour
3/4 cup cocoà powder , dutch process preferred
1 ànd 1/2 teàspoon bàking powder
1 teàspoon bàking sodà
1/2 teàspoon sàlt
1/2 cup vegetàble oil
2 cup grànulàted sugàr
2 làrge eggs
2 teàspoons vànillà extràct
1 cup buttermilk , room temperàture
1 cup very hot coffee , or boiling wàter

For the Ràspberry Buttercreàm
2 cups fresh ràspberries
1 cup unsàlted butter , softened to room temperàture
3 ànd 1/2 to 4 cups powdered sugàr
2-3 tàblespoons whipping creàm

Instructions visit @ justsotasty.com

0 Response to "Fudgy Chocolate Cake with Raspberry Frosting Recipe"

Post a Comment