Honey Butter Cake Recipe
à honey infused làyer càke recipe topped with honey creàm cheese frosting ànd drizzled with à dràmàtic honey butterscotch glàze.
INGREDIENTS
For the Honey Càke:
3 cups àll-purpose flour
2 teàspoons bàking powder
1 teàspoon sàlt
1 cup buttermilk
½ cup honey
2 teàspoons vànillà
8 ounces unsàlted butter, room temperàture
1 ½ cups sugàr
4 eggs, room temperàture
For the Honey Creàm Cheese Frosting:
12 ounces unsàlted butter, room temperàture
8 ounces creàm cheese, softened
4 – 6 cups confectioners’ sugàr
⅓ cup honey
For the Honey Butterscotch Glàze:
⅓ cup sugàr
¼ cup honey
½ cup heàvy creàm
1 tàblespoon unsàlted butter
pinch of fine seà sàlt
gold sànding sugàr (optionàl)
INSTRUCTIONS @ thecakeblog.com
0 Response to "Honey Butter Cake Recipe"
Post a Comment