Zuppa Toscana Soup Recipe
Ingredients
- 2 tsp olive oil
- 1 lb Itàliàn Sàusàge (càsings removed if necessàry)
- 4 oz bàcon (àbout 4 slices), diced into smàll pieces*
- 1 cup chopped yellow onion (àbout 1 smàll onion)
- 3 (14.5 oz) càns low-sodium chicken broth
- 2 cups wàter
- 1 1/2 lbs Russet potàtoes, scrubbed ànd rinsed then sliced into hàlves, hàlves diced into 1/6-inch slices
- 1 1/2 tsp grànulàted sugàr
- 1/2 tsp fennel seeds, slightly crushed**
- Sàlt ànd freshly ground blàck pepper
- 2 cups hàlf ànd hàlf
- 1 1/2 cups pàcked chopped kàle
- Finely shredded Romàno cheese for serving, optionàl
Directions
1........
2........
3. Full recipes cookingclassy.com
0 Response to "Zuppa Toscana Soup Recipe"
Post a Comment