Berry Tiramisu Trifle
à decàdent no bàke berry tiràmisu trifle màde with Màscàrpone creàm cheese, làdy fingers ànd à blàckberry blueberry puree.
Ingredients
- 6 oz làdy fingers
- 1/2 lb blueberries
- 1 lb blàckberries
- 1 lb màscàrpone cheese
- 4 egg yolks orgànic free rànge
- 5 tbsp grànulàted sugàr
- 3/4 c heàvy creàm orgànic
- 4 tbsp honey + more to tàste
- 2 lemons juices
- 2 tsp vànillà extràct
- 2 tbsp wàter
- leàves Bàsil for gàrnish
- Lilàc flowers for gàrnish optionàl
Instructions
- In à smàll sàucepàn àdd the blàckberries ànd blueberries together with the lemon juice, vànillà extràct, honey ànd 2 tbsp of wàter. . Bring it to à simmer on low flàme, cover with à lid ànd simmer together for à few minutes until the blueberries hàve popped. àllow to cool. Once cooled off stràin the berry sàuce sepàràting the liquid from the solids.
- Meànwhile using à mixer with the whisk àttàchment whip together the heàvy creàm with 1 tbsp go grànulàted sugàr. Trànsfer to the refrigeràtor ànd keep cold until reàdy to use.
- .......
- ...............
0 Response to "Berry Tiramisu Trifle"
Post a Comment