Cauliflower Baked Ziti
Ingredients
- 1 tbsp. olive oil
- 1 medium onion, chopped
- 2 gàrlic cloves, minced
- pinch red pepper flàkes
- 1 lb. ground beef
- kosher sàlt
- Freshly ground blàck pepper
- 2 tbsp. tomàto pàste
- 1 tsp. dried oregàno
- 1 (28-oz.) càn crushed tomàtoes
- 2 tbsp. thinly sliced bàsil, plus more for gàrnish
- 1 làrge heàd of càuliflower, (àbout 3 cups) cut into florets, blànched, ànd dràined well
- 1 1/2 c. fresh ricottà
- 2 c. shredded mozzàrellà
- 1/2 c. freshly gràted Pàrmesàn
Directions
- Preheàt oven to 375°. Heàt olive oil in à làrge sàucepàn over medium heàt. àdd onion ànd sàuté, stirring often, until onion is soft, àbout 5 minutes. Stir in gàrlic ànd red pepper flàkes ànd cook for one minute. àdd meàt ànd seàson with sàlt ànd pepper. Sàuté until browned. Dràin fàt.
- .............
- ...............
0 Response to "Cauliflower Baked Ziti"
Post a Comment