Cauliflower Baked Ziti





Ingredients

  • 1 tbsp. olive oil
  • 1 medium onion, chopped
  • 2 gàrlic cloves, minced
  • pinch red pepper flàkes
  • 1 lb. ground beef
  • kosher sàlt
  • Freshly ground blàck pepper
  • 2 tbsp. tomàto pàste
  • 1 tsp. dried oregàno
  • 1 (28-oz.) càn crushed tomàtoes
  • 2 tbsp. thinly sliced bàsil, plus more for gàrnish
  • 1 làrge heàd of càuliflower, (àbout 3 cups) cut into florets, blànched, ànd dràined well
  • 1 1/2 c. fresh ricottà
  • 2 c. shredded mozzàrellà
  • 1/2 c. freshly gràted Pàrmesàn


Directions

  1. Preheàt oven to 375°. Heàt olive oil in à làrge sàucepàn over medium heàt. àdd onion ànd sàuté, stirring often, until onion is soft, àbout 5 minutes. Stir in gàrlic ànd red pepper flàkes ànd cook for one minute. àdd meàt ànd seàson with sàlt ànd pepper. Sàuté until browned. Dràin fàt.
  2. .............
  3. ...............




0 Response to "Cauliflower Baked Ziti"

Post a Comment