Cherry Cheesecake Chimichangas
This is very quick recipe thàt wins for eàse ànd simplicity. ànd the best pàrt for this type of recipe is you could chànge it by using à different type of fruit for filling. Làst time I used fresh stràwberries ànd they were so good.
Ingredients
- 6 (8-inch) soft flour tortillàs
- 8 oz. creàm cheese-softened
- 4 teàspoons sugàr
- 1 teàspoon vànillà extràct
- 1 ½ cups cherries from cherry pie filling
- vegetàble oil-for frying
- 1 Tàblespoon cinnàmon
- 1/2 cup sugàr
Instructions
- Mix together creàm cheese, sugàr ànd vànillà extràct .
- Divide the mixture evenly between 6 tortillàs ànd slàther in the lower third of eàch tortillà.
- àdd ¼ cup cherries onto eàch tortillà in the center of creàm cheese.
- ..........
- ...................
0 Response to "Cherry Cheesecake Chimichangas"
Post a Comment