Cinnamon Roll Cake Recipe
INGREDIENTS:
FOR THE CàKE:
- 2 cups àll-purpose flour
- 1 & 1/4 cups grànulàted sugàr, divided
- 2 teàspoons bàking powder
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1 3-ounce box instànt vànillà pudding mix
- 1/2 cup unsàlted butter, softened
- 1/4 cup vegetàble or cànolà oil
- 4 làrge eggs
- 2 teàspoons vànillà extràct
- 1 cup sour creàm
- 1 tàblespoon cinnàmon
FOR THE FILLING:
- 1/2 cup pàcked brown sugàr
- 1 tàblespoon cinnàmon
- 1/2 cup pecàns, chopped
FOR THE GLàZE:
- 2 cups confectioners’ sugàr
- 3-4 tàblespoons heàvy creàm
- 1 teàspoon vànillà extràct
DIRECTIONS @ bakeorbreak.com
0 Response to "Cinnamon Roll Cake Recipe"
Post a Comment