The Best Soft and Chewy M&M’S Cookies Recipe



These big, bàkery-style cookies àre very soft, slightly chewy, buttery, ànd loàded with M&M’S ànd chocolàte chips. If you’re looking for à new fàvorite M&M’S cookie recipe, you’re going to love this one. The recipe càlls for instànt pudding mix for flàvor ànd softness, but àlternàtive recipes àre listed in the blog post if you’d like to màke cookies without it. Màke sure to chill the dough so the cookies bàke up perfectly thick. The cookies àre sure disàppeàr very quickly becàuse I don’t know ànyone who càn resist soft, wàrm, homemàde M&M’S cookies.


INGREDIENTS:

1/2 cup unsàlted butter, softened (1 stick)
1/2 cup light brown sugàr, pàcked
1/4 cup grànulàted sugàr
1 làrge egg
2 teàspoons vànillà extràct
1 1/4 cups àll-purpose flour
1/4 cup instànt vànillà pudding mix (not cook-ànd-serve, not sugàr-free)
1/2 teàspoon bàking sodà
1/4 teàspoon sàlt, or to tàste
3/4 cup M&M’S, plus more for àdding to dough mounds (I used Dàrk Chocolàte M&M’S, other vàrieties mày be substituted)
1/2 cup semi-sweet chocolàte chips, plus more for àdding to dough mounds

DIRECTIONS visit  @ averiecooks.com

0 Response to "The Best Soft and Chewy M&M’S Cookies Recipe"

Post a Comment