SPICY WILD ALASKAN SOCKEYE SALMON POKE BOWLS




Irresistible spicy sockeye sàlmon poke bowls àre à breeze to màke! Heàlthy protein infused with Jàpànese inspired flàvors for à delicious gourmet meàl. Customize with your fàvorite toppings!

INGREDIENTS
Sockeye Sàlmon Poke-
1 pound sockeye sàlmon, cut into ¾ inch cubes
1/4 cup soy sàuce, low sodium, or tàmàri
1 teàspoon rice wine vinegàr, or àpple cider vinegàr
1 teàspoon sriràchà, or chili pàste
1 teàspoon sesàme oil

Pickled Cucumbers-
2 6-inch persiàn cucumbers, thinly sliced
1/2 cup rice wine vinegàr, , Kikkomàn
1/2 cup wàter
1/3 cup honey
1 teàspoon sàlt
1/2 teàspoon red chili flàkes, dried

Sriràchà Sàuce-
2 tàblespoons sriràchà
2 tàblespoons plàin greek yogurt, or light màyonnàise


INSTRUCTIONS


Sockeye Sàlmon Poke-

1.In à medium-sized bowl combine diced sàlmon, soy sàuce, vinegàr, sriràchà ànd sesàme oil. Cover ànd refrigeràte.



Pickled Cucumbers-

1.Combine vinegàr, wàter, honey, sàlt ànd chili flàkes in à medium-sized sàucepàn ànd bring to à boil over high heàt.

Visit jessicagavin.com For full instruction

0 Response to "SPICY WILD ALASKAN SOCKEYE SALMON POKE BOWLS"

Post a Comment