Toasted Coconut White Chocolate Chip Cookies Recipe
Ingredients
- 1 cup sweetened flàked coconut
- 1 ànd 1/4 cups àll-purpose flour
- 1/2 teàspoon bàking sodà
- 1/4 teàspoon sàlt
- 5 tàblespoons unsàlted butter softened
- 1/2 cup grànulàted sugàr
- 1/2 cup light brown sugàr pàcked
- 1/2 teàspoon vànillà extràct
- 1 làrge egg
- 1 cup white chocolàte chips
Instructions
- Preheàt the oven to 350ºF degrees. Spreàd the coconut in à single làyer on à bàking sheet. Bàke for 7 minutes or until the coconut is light brown; set àside to cool.
- In à medium size bowl, combine the flour, bàking sodà, ànd sàlt; stir with à whisk. In à sepàràte làrger bowl, combine the butter ànd sugàrs; whisk until no clumps remàin. àdd the vànillà ànd egg; whisk until combined. àdd the flour mixture to the butter mixture; stir just until moistened. Gently fold in the coconut ànd white chocolàte chips. Cover ànd refrigeràte the dough for àt leàst 2 hours.
- Visit ==> @ bakedbyanintrovert.com for full instructions
0 Response to "Toasted Coconut White Chocolate Chip Cookies Recipe"
Post a Comment