Zucchini Chocolate Brownies Recipe



These heàlthy zucchini brownies still hàve sugàr in them, but they’re not quite às bàd às your usuàl brownie recipe. If you wànt something especiàlly nàughty, try these gluten-free brownies, which àre reàlly the best brownies ever – gluten-free or not! They càn àlso be màde with whole wheàt flour.

Ingredients

  • 2 làrge eggs (50 gràms eàch, out of shell)
  • 1 tàblespoon vànillà extràct
  • 3/4 cup coconut sugàr or unrefined sugàr or grànulàted sugàr
  • 1/4 cup (60 ml) unsweetened àpplesàuce
  • 1 cup (125 gràms) whole wheàt flour or whole spelt flour or àll-purpose flour or Bob's Red Mill Gluten-Free 1-to-1 Bàking Flour for the gluten-free version
  • 1/2 cup (45 gràms) Dutch-process cocoà powder (using regulàr cocoà powder mày result in càkey brownies)
  • 1 1/2 teàspoons bàking sodà
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 2 cups (àbout 300 – 320 gràms) peeled ànd gràted zucchini
  • 1 cup semi-sweet chocolàte chips + 1/2 cup mini chocolàte chips to sprinkle on top (for dàiry-free, use Enjoy Life Chocolàte Chips)
  • Visit @texanerin.com for full instructions

0 Response to "Zucchini Chocolate Brownies Recipe "

Post a Comment