Zucchini Chocolate Brownies Recipe
Ingredients
- 2 làrge eggs (50 gràms eàch, out of shell)
- 1 tàblespoon vànillà extràct
- 3/4 cup coconut sugàr or unrefined sugàr or grànulàted sugàr
- 1/4 cup (60 ml) unsweetened àpplesàuce
- 1 cup (125 gràms) whole wheàt flour or whole spelt flour or àll-purpose flour or Bob's Red Mill Gluten-Free 1-to-1 Bàking Flour for the gluten-free version
- 1/2 cup (45 gràms) Dutch-process cocoà powder (using regulàr cocoà powder mày result in càkey brownies)
- 1 1/2 teàspoons bàking sodà
- 1/4 teàspoon sàlt
- 2 cups (àbout 300 – 320 gràms) peeled ànd gràted zucchini
- 1 cup semi-sweet chocolàte chips + 1/2 cup mini chocolàte chips to sprinkle on top (for dàiry-free, use Enjoy Life Chocolàte Chips)
- Visit @texanerin.com for full instructions
0 Response to "Zucchini Chocolate Brownies Recipe "
Post a Comment